НАШ ФОРУМ ДОБРИХ ЛЮДЕЙ

Наші дороги

вівторок, 29 березня 2011 р.

Поточне

Ото ж бо давно я щось нічого не писала... Але на носі травневі свята, а отже купа планів :) - дивіться посилання у розділі  Найближчі плани на сайті http://nashidorogy.blogspot.com/
Комусь може видатись дивним, що так багато вело подорожей, в нас завжди були переважно піші походи. Але ми не стоїмо на місці, і от тепер вело-фанати та активісти форуму вирішили пересісти на 2 колеса та спробувати що то таке. Автор дружнього нам сайту http://veloukraine.blogspot.com/ вирішив розвивати велотуризм у Вінниці.
До нас на форум завітало та спілкується багато велосипедистів. Приємно серед них бачити тих, хто рухає вело-туризм України (це Дніпровелоклуб, велотуристи Одеси). Хочеться відзначити, що ми відрізняємось від інших велофорумів Вінниці тим, що ми діємо, ми просуваємо велотуризм, але ми по-мінімуму говоримо про вело-залізяччя, і ми не поважаємо пусті балачки, що засмічують наш форум.
Проте це не значить, що не має піших поході - в нас є фанати цього діла, які по мірі сил не полишають своїх піших подорожей http://nashidorogy.ukrainianforum.net/t151-topic.
Також з"явилась активність любителів змагань, деталі тут http://nashidorogy.ukrainianforum.net/f14-forum

Немає коментарів:

Дописати коментар